Joulun taikaa

LÄHELLE JA KAUAS

Aito suomalainen joulun taika. Punainen nuttu, jännitystä ilmassa. Loppuelämäksi mieleenpainuvia kokemuksia.
VIP Joulupukkipalvelut
Yrityksille, medialle ja yksityishenkilöille
Koulutukset
Asiantuntijapalvelut joulualalle ja esiintymisen ammattilaisille
Tonttu Tours
Aito joulumatka kotisohvaltasi
Joulua kotiisi
Kotimaiset joulutuotteet suoraan Rovaniemeltä
Joulupukki luo meille elämämme tärkeimpiä muistoja. Santa Claus Enterprisen palveluiden avulla takaat, että saat tarjottua perheellesi, yrityksellesi tai katsojillesi laadukkaimman mahdollisen kokemuksen. Oli sinulla sitten tarve ekslusiiviselle yksityispukki-vierailulle, yrityksen juhlien pääesiintyjälle tai hotellisi avajaisten kunniavieraalle, ole meihin yhteydessä. Tarjoamme myös koulutuksia joulupalveluihin liittyen.

SCE:llä on vuosikymmenten kokemus joulupukkipalveluista kotimaassa sekä ulkomailla. Olemme toimineet niin Pajakylässä Rovaniemellä kuin kansainvälisten asiakkaiden ja mediatalojen kanssa mm. Iso-Britanniassa, Ranskassa, Kanadassa ja Japanissa.

Koulutukset

Oletko luomassa jouluun liittyviä palvelutuotteita? Kenties olet aloittamassa tai kehittämässä omaa joulupukkipalveluasi. Joulupukillamme on vankka kotimainen ja kansainvälinen kokemus joulupukkipalveluista sekä suomalaisen joulun viennistä ulkomaille. Koulutustemme avulla saat selkeät opit aidon joulupalvelun tärkeimpiin pilareihin.

Pyydä tarjous

Tonttu Tours

Tonttu Tours on täysin uudenlainen konsepti. Idea syntyi kotisohvalla, kun joulupukki ei päässyt tapaamaan vieraitaan, jotka normaalisti saapuvat Suomeen ympäri maailman. Tonttu Toursin avulla kotimaiset ja ulkomaiset asiakkaat pääsevät kokemaan aitoa suomalaisen joulun ja Lapin taikaa, vaikka eivät itse pääsisi matkustamaan Rovaniemelle.

Haluatko tietää lisää? Laita viestiä!

Joulua kotiisi

Aarnivalkea on Rovaniemen keskustassa sijaitseva, ympäri vuoden joulun taikaa luova matkamuistomyymälä. Tuotteemme ovat aitoja kotimaisia matkamuistotuotteita, ja valikoimastamme löytyy runsaasti jouluun liittyviä tuotteita.

Tervetuloa ostoksille!